Event Category: Eventi Emdr

KONFERENCA dt 17 NENTOR E TERAPISE EMDR ALBANIA

MË 17 NËNTOR 2018 NË TIRANË SHOQATA EMDR ALBANIA ME MBËSHTETJEN SHKENCORE TË EMDR ITALIA DHE EMDR EUROPE, BASHKON PËR HERË TË PARË NË NJË KONFERENCË: PSIKIATËR, NEUROLOGË, PSIKOLOGË, PSIKOTERAPISTË DHE NEUROBIOLOGË, ME QËLLIM: KRIJIMIN E URAVE LIDHËSE TË KOMUNIKIMIT MIDIS MJEKËSISË DHE PSIKOLOGJISË. EMDR-JA OFRON MUNDËSINË E BASHKËVEPRIMIT DUKE U PROPOZUAR SI QASJA PSIKOTERAPIKE…

Trajnim 2 ditor mbi Bullizmin

Trajnim 2 ditor mbi Bullizmin Edhe kete here Emdr Italia dhe Emdr Albania, bashkojne forcat duke sjelle nje trajnim te nevojshem mbi tematikat e BULLIZMIT, RREZIKSHERITE NGA TEKNOLOGJITE E REJA, BAZAT NEUROBIOLOGJIKE TE AGRESIVITETIT DHE NDERHYRJA ME TERAPINE EMDR. Cilat jan efektet e teknologjise tek truri i femijeve? Çdo te thote qe traumat e atashimit…

No upcoming events!