Terapistet EMDR

Terapistet Emdr ne Shqiperi Kosove Maqesoni

Si mund të kuptoj se për  cilin terapist kam nevojë?
Terapistet tonë diferencohen njëri nga tjetri në bazë të disa standardeve NDERKOMBETARE të cilat për ne janë themelore:

  • Nivelet EMDR të përfunduar ( perfundimi Niveli 1 ose 2 ka nje domethenie praktike sepse është per ne garancia që kanë përfenduar Nivelin bazë të trajnimit mbi Emdr. CERTIFIKATAT LESHOHEN NGA SHOQATA KOMBETARE EMDR DHE SHOQATA EMDR EUROPE
  • Niveli i tretë, i quajtur edhe (advanced training Practitioner) është arritja më e larte për nje terapist ekspert  në EMDR,i cili nepermjet oreve te supervizimit me nje Supervizor te akredituar, duhet te vertetoje perdorimin e protokollit Emdr sipas standarteve Europiane. Është për ne një garanci nga ana profesionale. CERTIFIKATA LESHOHET EKSKLUZIVISHT NGA EMDR EUROPE
  • Orë supervizimit personal (OSP)

(me një minimum prej  20 orësh dhe maksimum mbi 70 orë)

  • Kredite personale (KPF) të përfituara gjatë trajnimeve dhe  workshopëve specifike.

Këto jane shpesh workshope ku thellon tematika të ndryshme dhe si trajtohen pacientët me EMDR.

Mund të kontaktoni Bordin Drejtues Emdr Albania , për rekomandime që të gjeni terapistin tuaj në vendin ku ju jetoni.

President:
Besarda Taçi / Psikoterapiste Emdr , Practitioner – Tiranë
Tel: + 355 692831448
Email: besa.taci@libero.it

Zv. President:
Dr. Raul Bartozzi Psikolog Klinik/ Terapist Emdr, Practitioner, Supervisor EMDR Italy
Email: raulbartozzi@gmail.com

Avokate:
Blerina Karaj / këshilluese dhe zbatuese ligjore në Emdr – Tiranë
Tel: +355 674180520
Email : blerinakaraj@yahoo.it

Emer / Mbiemer Psikologe Email Tel Qyteti Niveli Kredite Ore
Rodinela Qendraj Klinike, neuropsikologe rodinela.qendraj@gmail.com +4407749055468 Vlore / London II 72 16
Aferdita BANO Këshillimi aferditakulla@yahoo.com 0697975965 Lushnje I 60 15
Aferdita KËQIKU Shendeti aferdita.kqiku@gmail.com +377044195789 Gjilan II 18 14
Aferdita MEHMETI Ligjore – psiko sociale mehmeti.dita@hotmail.com 0695398151 Durres II 18 4
Almira Llausha Këshillimi almirallausha@yahoo.com 0693696626 Divjakë I 18 4
Anjeza Avduli Klinike dervishi.anjeza@live.com 0696588072 Gjirokaster I 54 11
Arta Gashi Klinike artagashidb@hotmail.com 37745298085 Prrishtine II 54 16
Arta Llana Klinike arta.llana@live.com 0685771795 Tirane I 18 0
Arlinda Shella Këshillimi-Drejtësi-Ligjore ariselmani@hotmail.com -ll- Tirane I 18 4
Desdemona Çelo Klinike destacela@yahoo.com 0697384470 Sarande I 30 7
Denisa Tanku Shkollore-Organizimi tanku.denisa@yahoo.com 0695540337 Tiranë I 18 4
Denisa Toska Këshillimi denisa.toska93@gmail.com 0697616136 Berat I 18 0
Dorina Muharremi Këshillimi muharremidorina@gmail.com 0697572271 Prishtine I 42 2
Dhurata Hasa Klinike dhuratahasa@yahoo.com 0696061908 Durres II 42 14
Edlira Tafani Këshillimi edlira.tafani78@yahoo.com 0697318869 Durres II 60 22
Egzona Maloku Këshillimi egzona.maloku07@gmail.com 38649813743 Gjilan II 18 4
Elsa Kera Kliniciste Shkollore elsa_kera@yahoo.com 0672340077 Tirane I 18 0
Elisa Velaj Institucione elisavelaj@gmail.com 0696985209 Fier I 30 4
Entela Vani Klinike 0699886408 Tirane I 18 0
Eralba Zenelaj Klinike abba_zeneli@yaho.com 0693423759 Tirane II 30 7
Eralda Xhafa Organizacionale eralda.xhafa6@gmail.com 0697760352 Tirane I 18 4
Esfera Sherifi Arsimore esferesh@yahoo.com 37744527004 Gjilan II 18 4
Esmeralda Bircaj Mësimdhënie aldabircaj@hotmail.com 068845891 Vlora II 72 22
Fizjola Qereti BA Psikologji jola.qereti@gmail.com 0697564687 Tirane I 18 0
Fjorela Broli Shkollore fjori_19@hotmail.com 0695373796 Durres II 30 9
Gezime Halili BA Psikologji halili.6@hotmail.com 045-770-777 Prishtine II 18 2
Gracela Mana Klinike gracia_mana@hotmail.com 0682152002 Tirane II 60 14
Gerta Talo Klinike greta.mancja@hotmail.com 0693576828 Tirane I 18 4
Hana Saliu Ph.D Psikologe hana.saliu@unite.edu.mk +38907530365 Tetove I 42 8
Hanife Kerolli Klinike kerolli_h@hotmail.com +37744108805 Prishtine II 54 16
Imo Alikaj Klinike imoalikaj1@gmail.com 0698608921 Tirane II 30 6
Ines Haxhimali Klinike ineshaxhimali@gmail.com 0684774225 Tirane I 60 12
Juele Cela Klinike juelacela@gmail.com 0682000582 Tirane II 54 9
Juliana Dulla Keshillimi julianadulla67@gmail.com 0699670329 Tirane II 60 14
Kristjan Halilaj BA Psikologji kristi92h@gmail.com +38649653569 Prishtine II 30 15
Laureta Roshi Ba Edukim lauretaroshi@hotmail.com 0695881288 Fier II 54 15
Lediana Marku Zhvillimi-Marrëdhëniesh lediana_marku@yahoo.it 0686724082 Lushnje I 18 4
Lediona Braho Klinike lediona_braho@yahoo.com 0698418252 Tirane II 72 22
Lirije Grainca Klinike liriegrainca77@hotmail.com +37744649583 Ferizaj II 30 7
Lorena Bajollari Shkollor-Organiz-Ligjore bajollari13@yahoo.com 0682215005 Tirane I 18 4
Loreta Mamani Psikologji-Pedagogji loretamamani@hotmail.com 0694640798 Gjirokaster I 18 7
Marisela Lako Organizacionale marisela_lako@yahoo.com 0674013917 Tirane I 36 9
Mira Prekperaj Klinike mira_prekperaj@hotmail.com 0682142650 Shkoder I 42 11
Mirela Perroj Shkollore mirela.perroj@yahoo.com 0695304454 Berat II 30 10
Nentorjada Kasemi Klinike adakleja34@gmail.com 0692160000 Sarande II 72 15
Ornela Mera Kliniciste ornelamera@yahoo.com 069638941 Gjirokastër I 18 4
Pranvera Martinaj Shkollore pranveraan@hotmail.com 0696412895 Lezhe I 18 4
Redina Balla Klinike redinaballa@yahoo.it 0676089352 Tirane II 72 20
Rezearta Mile Klinike-Zhvillimi-marrëdhënie rezeartakordalli@yahoo.com 0692901529 Pogradec I 18 4
Rozi Dako Ba. Psikologe rozidako@yahoo.it +393336430791 Torino II 18 4
Rudina Koromani Klinike rudinakoromani@gmail.com 0672933453 Tirane II 42 8
Rudina Pina Klinike rudinapina@gmail.com 0696332733 Tirane I 30 7
Sevdie Ramadani Klinike Shendeti sevdamuli@gmail.com +37744667178 Gjilan II 18 12
Silvana Bushi Klinike silvana.uka@raiffeisen.al 0689027865 Burrel I 30 9
Shqipe Vitija Klinike shqipe.vitia@hotmail.com +37745690790 Prishtine I 18 7
Valentina Telhaj Keshillimi vali_kalemi@hotmail.com 0697291744 Tirane II 72 22
Vjollca Jahaj Organizacionale jahaj.vjollca@hotmail.com 0693123957 Shkoder I 30 6
Xhemaile Shqopa Klinike xhemi_tempest@hotmail.com 0697760378 Durres II 42 10
Ylljeta Kokolli Mjeke ylljetako@gmail.com +37744312241 Prishtine I 18 0
Tanja Belokurova Psikologe Klinike +389 71861399 Tetova I
Orjola Plaku PsikologeShkollore 0682066201 Tirane I
Edina Memaj Psikologe Klinike  Keshillimi 0698963202 Vlore I
Selvi Izeti Psikologe Klinike

*