Lista e psikologeve vullnetare te shoqates se Psikotraumatologjise: EMDR Albania

Shoqata Emdr Albania nepermjet psikologeve te trajnuara ne trauma therapy emdr,  deshiron te ofroje ndihmen vullnetare per gjendjen delikate qe po kalon Shqiperia ditet e fundit. Nese perfaqesoni istitucione te ndryshme dhe keni nevoje per nderhyrje specifike ne grup mund te kontaktoni direkt me presidenten e shoqates znj. Besarda Taci.

Me poshte do te gjeni listen e radhitur sipas qyteteve:

TIRANE

-Besarda Taci

0692831448

-Valentina Telhaj

0697291744

-Juliana Dulla

0699670329

-Keli Gega

0698120137

-Paola Gjika

0696725301

 

DURRES

-Edlira Tafani

0697318869

 

FIER

-Laureta Roshi

   0697126888

 

SHKODER

-Admira Qorraj

0698966405