Kontakt

LOKACIONI JONE

Rruga e Bogdaneve, 1001,
Tirane, AL.

NA KONTAKTONI

Pyetjet e bëra shpesh

  • 1 Kur fillon dhe mbaron trajnimi?

    The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.

  • 2 Sa kohë mund të kem akses në trajnim?

    The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.

  • 3 Çfarë ndodh nëse nuk jam i kënaqur me trajnimin?

    The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.

Lini një mesazh

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë të shënuara.