Java e Shendetit BioPsikoSocial nje Bashkepunim me Centro Clinico

Centro Centro ne Tirane me mbeshtetjen e Emdr Albania hap dyert per te gjithe qytetaret, studentet, profesionistet dhe kuriozet te cilet deshirojne te mbeten gjithmone te informuar per shendetin e tyre. Per nje jave, çdo darke nga data 15 deri me 19 tetor specialiste te ndryshem te mjekesise dhe psikologjise do ofrojne profesionalitetin e tyre per te informuar dhe sensibilizuar mbi tema delikate dhe te nevojshme per shoqerine tone.

Dita e shtune data 20 tetor do jet nje full immersion nga ora 09.30-18.30 me workshope, sesione dhe grupe terapeutike