Trajnim 2 ditor mbi Bullizmin

Trajnim 2 ditor mbi Bullizmin 1

Trajnim 2 ditor mbi Bullizmin

Edhe kete here Emdr Italia dhe Emdr Albania, bashkojne forcat duke sjelle nje trajnim te nevojshem mbi tematikat e BULLIZMIT, RREZIKSHERITE NGA TEKNOLOGJITE E REJA, BAZAT NEUROBIOLOGJIKE TE AGRESIVITETIT DHE NDERHYRJA ME TERAPINE EMDR.

Cilat jan efektet e teknologjise tek truri i femijeve? Çdo te thote qe traumat e atashimit kan moduluar menyren sesi femijet i pergjigjen kercenimeve sociale? Cilat jan mekanizmat qe aktivizohen tek individet agresiv? A ka nje rrol PTSD ne fenomenin e Bullizmit? Pse dopamina ka nje efekt te menjehershem tek varesia nga tekonologjia tek te rinjt? Cilat jan rrezikshmerite qe hasin adoleshentet on line? Cfare eshte cyberbullism? Sexting? Cybersex?Grooming?

Keto e shum tematika te tjera do shpjegohen diten e shtune dt 15 dhe diten e djele dt 16 dhjetor ne Tirane tek Hotel Doro City,nga Trajneret e Emdr Italia& Emdr Albania, Cristina Mastronardi(Psikoterapiste, Practitioner Emdr), Andrea Poli(Psikoterapist, practitioner Emdr) dhe Besarta Taci(Psikologe Klinike, Practitioner Emdr).

Nese regjfistroheni brenda dt 7 dhjetor perfitoni cmimin basic

per regjistrime: infoemdralbania@gmail.com