Events

KONFERENCA dt 17 NENTOR E TERAPISE EMDR ALBANIA
17 Nën

KONFERENCA dt 17 NENTOR E TERAPISE EMDR ALBANIA

MË 17 NËNTOR 2018 NË TIRANË SHOQATA EMDR ALBANIA ME MBËSHTETJEN SHKENCORE TË EMDR ITALIA DHE EMDR EUROPE, BASHKON PËR HERË TË PARË NË NJË KONFERENCË: PSIKIATËR, NEUROLOGË, PSIKOLOGË, PSIKOTERAPISTË DHE NEUROBIOLOGË, ME QËLLIM: KRIJIMIN E URAVE LIDHËSE TË KOMUNIKIMIT MIDIS MJEKËSISË DHE PSIKOLOGJISË. EMDR-JA OFRON MUNDËSINË E BASHKËVEPRIMIT DUKE U PROPOZUAR SI QASJA PSIKOTERAPIKE…

Trajnim 2 ditor mbi Bullizmin 1
Trajnim 2 ditor mbi Bullizmin
15 Dhj

Trajnim 2 ditor mbi Bullizmin

Trajnim 2 ditor mbi Bullizmin Edhe kete here Emdr Italia dhe Emdr Albania, bashkojne forcat duke sjelle nje trajnim te nevojshem mbi tematikat e BULLIZMIT, RREZIKSHERITE NGA TEKNOLOGJITE E REJA, BAZAT NEUROBIOLOGJIKE TE AGRESIVITETIT DHE NDERHYRJA ME TERAPINE EMDR. Cilat jan efektet e teknologjise tek truri i femijeve? Çdo te thote qe traumat e atashimit…

Nuk ka evente të ardhshme!

Semundjet e renda fizike dhe Nderhyrja me Protokollet Emdr
04 Sht

Semundjet e renda fizike dhe Nderhyrja me Protokollet Emdr

Semundjet e renda fizike Trauma tek individi dhe familja *Protokollet e trajtimit me terapine EMDR* 5 dhe 6 tetor 2019   Trajnimi i tetorit do te drejtohet nga Paola Castelli, profesioniste ne fushen e psikoterapise, traumes, atashimit familjar dhe semundjeve fizike. Ajo do te ndaje me ne eksperiencen e saj dhe ponen klinike pres shume…

Trauma Dhuna ne familje dhe Terapia EMDR Giada Maslovaric emdr emdr albnia emdr tirane emdr terapi emdr albania eye movement traum stres terapi shendeti mendor TRAUMA DHUNA DHE TERAPIA EMDR traumat e zhvillimit dhuna familjare terapia emdr centro clinico emdr centro clinico psicoterapia e psicotraumatologia
Trauma Dhuna ne familje
10 Mar

Trauma Dhuna ne familje

Trauma Dhuna ne familje dhe Terapia EMDR ( Giada Maslovaric)
Dott.ssa Giada Maslovaric
Psicologa, Psicoterapeuta, Supervisore e Facilitator EMDR