Konsulenca Psikologjike Falas

Emdr Albania jep mundesine e konsultave  online per çdo person qe ka nevoje te suportohet ne keto dite te vështira qe të gjithe po perjetojme per gjendjen e krijuar nga pandemia e Koronavirusit.

10 Psikologe te specializuar ne Psikologjine Emergjenciale Jan te gatshem te suportojne prinderit dhe çdokush po has vështirese per te menaxhuar reagimet emocionale!

Jemi ketu per ju!