sensibilizim

Konsulenca Psikologjike Falas

Konsulenca Psikologjike Falas

Emdr Albania jep mundesine e konsultave  online per çdo person qe ka nevoje te suportohet ne keto dite te vështira qe të gjithe po perjetojme per gjendjen e krijuar nga pandemia e Koronavirusit. 10 Psikologe te specializuar ne Psikologjine Emergjenciale Jan te gatshem te suportojne prinderit dhe çdokush po has vështirese per te menaxhuar reagimet…

Te Drejtat Seksuale: deklarata WAS

Te Drejtat Seksuale: deklarata WAS

  DEKLARATA E TE DREJTAVE SEKSUALE   World Association for Sexual Health (WAS) pasi vleresoi rendesine e te drejtatave seksuale si jetesore per te arritur standartet e shendetit me te mira te mundeshme, perpiloi kete dokument i cili: Deklaron: te drejtat seksuale jane te bazuara tek te drejtat humane universale, te cilat jane te njohura…