Emdr Albania

Konsulenca Psikologjike Falas

Konsulenca Psikologjike Falas

Emdr Albania jep mundesine e konsultave  online per çdo person qe ka nevoje te suportohet ne keto dite te vështira qe të gjithe po perjetojme per gjendjen e krijuar nga pandemia e Koronavirusit. 10 Psikologe te specializuar ne Psikologjine Emergjenciale Jan te gatshem te suportojne prinderit dhe çdokush po has vështirese per te menaxhuar reagimet…

KORONAVIRUS: guide per profesionistët e shendetit mendor

KORONAVIRUS: guide per profesionistët e shendetit mendor

Në momentet emergjenciale komuniteti i profesionistëve të shëndetit mendor bashkëpunon për të dhënë informacionet e nevojshme për tu përballur me situatën dhe ndihmon në diskriminimin e fake news ose informacioneve që ekspozojnë drejtë panikut. Ju këshillojmë të mbroheni dhe të lexoni website zyrtar: 1) Ministria e Shëndetësisë http://shendetesia.gov.al 2) Urdhri i Psikologut https://www.urdhriipsikologut.al 3) Shoqata…

Trajnime te çertifikuara nga Emdr Europe

Trajnime te çertifikuara nga Emdr Europe

Shoqata e pare e Psikotraumatologeve ne Shqiperi E vetmja shoqate e cila oganizon trajnimet ne Nivelet Emdr dhe leshon çertifikatat e njohura nga Emdr Europe dhe Emdr America, per çdo info kontrolloni ne website www.emdreurope.org Organizata Emdr Europe eshte e perbere nga 31 shtete. Në Korrik të 2017 Shqipëria u bë pjësë e kësaj Organizate…

Trauma tek Femijet 2-3 mars 2019

Trauma tek Femijet 2-3 mars 2019

TRAUMA TEK FEMIJET PASOJAT E DHUNES  FAMILJARE DHE TERAPIA EMDR trajnere: VALERIA LAZZARINI (EMDR SWISS) Për tu rritur shëndetshëm, një fëmijë ka nevojë për një atmosferë sigurie, mbrojtjeje dhe dashurie nga prindërit e tij;për fat të keq mijëra fëmijë në mbarë botën asistojnë në skena të dhunës në familje në dëm të nënës së tyre…

Terapiste Emdr 2019 (gjenerata 2)

Terapiste Emdr 2019 (gjenerata 2)

Shoqata Emdr Albania www.emdralbania.org pjese e shoqates Europiane Emdr Europe www.emdreurope.org hap uficialisht kandidaturat per tu bere pjese e gjenerates se dyte te specializimit ne terapine Emdr. Pranohen kerkesat e kolegeve te diplomuar ne: -psikologji -mjekesi Specializantet ne : -Psikiatri -Psikoterapi (me qasje te ndryshme) -Neuropsicologji -Neuropsikiatri Objektivi: formimi i nje grupi (vendet jan te…

Revista Emdr Albania

Revista Emdr Albania

Me dt 15 Tetor 2018 prezantohet publikimi i parë i revistës shkencore “Psikoterapia EMDR”, botim i shoqatës “EMDR Albania”. Ky numër përmbledh artikuj shkencorë mbi efikasitetin e terapisë EMDR në trajtimin e çrregullimeve të ndryshme, te të rriturit dhe fëmijët. Njëherësh, ai paraqet ecurinë e EMDR-së në trevat shqipfolëse, duke sjellë raste të trajtuara me sukses…

Ku mund ta gjej Terapistin ne qytetin ku jetoj?

Ku mund ta gjej Terapistin ne qytetin ku jetoj?

Per rekomandime mund te kontaktoni Bordin Emdr Albania ose te konsultoni listen e terapisteve ne web site: www.emdralbania.org Presidente : Besarda Taçi / Psikoterapiste, Practitioner Emdr – Tiranë Tel: + 355 692831448 Email: besa.taci@libero.it Zv. President Dr. Raul Bartozzi:Psikolog Klinik, Practitioner, Supervisor EMDR Italy Email: raulbartozzi@gmail.com Pergjegjese Shkencore Rodinela Qendraj: Neuropsikologe, Terapiste Emdr, hulumtuese Email:…