Emdr AL Youtube

Si te behemi terapist Emdr?

Si te behemi terapist Emdr?

Ne kete interviste Trajnerja Europiane e Terapise Emdr Anna Rita Verardo dhe Presidentja e Shoqates Besarta Taci, shpjegojne ne nje interviste per Report Tv sesi mund te behesh terapist emir i akredituar nga Shoqata Europiane Emdr Europe, ne te cilen Shqiperia eshte pjese