Ku mund ta gjej Terapistin ne qytetin ku jetoj?

Per rekomandime mund te kontaktoni Bordin Emdr Albania ose te konsultoni listen e terapisteve ne web site: www.emdralbania.org

Presidente :
Besarda Taçi / Psikoterapiste, Practitioner Emdr – Tiranë
Tel: + 355 692831448
Email: besa.taci@libero.it

Zv. President
Dr. Raul Bartozzi:Psikolog Klinik, Practitioner, Supervisor EMDR Italy
Email: raulbartozzi@gmail.com

Pergjegjese Shkencore
Rodinela Qendraj: Neuropsikologe, Terapiste Emdr, hulumtuese
Email: rodysara3@gmail.com

Keshilltare ligjore
Blerina Karaj / këshilluese dhe zbatuese ligjore në Emdr – Tiranë
Tel: +355 674180520
Email : blerinakaraj@yahoo.it

Pergjegjese e Komunikimit
Gigliola Haveriku, psikologe klinike
Tel: 0693643215
Email: gigliola-haveriku@hotmail.com

 

 

Emri dhe mbiemri i Terapistit

 

Profili Profesional

 

Email dhe Qyteti

Tel

BESARTA

TACI

Psikologe Klinike;

Psikoseksologe,

Practitioner Emdr

 besa.taci@libero.it

      Tirane

0692831448

00393318242288

 

 

Emër/Mbiemër

 

Profili Profesional

 

Kontakt /Email

 

Qyteti

 

Niveli në Emdr

 

Kredite

 

Orë supervizive

Emdr

Rodinela Qendraj Psikologe Klinike, neuropsikologe rodinela.qendraj@gmail.com

Tel: +4407749055468

Vlore / London N. 2 72 16
ADELINA PJETRA Psikologe Klinike adelina.pjetra@gmail.com

Tel: 0697482338

Tiranë N. 2 72 20
AFËRDITA KËQIKU Psikologe Klinike-Shëndeti aferdita.kqiku@gmail.com

Tel:+377 0 44195789

 

Gjilan

 

N.2

 

18

 

14

AFËRDITA MEHMETI Psikologe Ligjore/psiko sociale mehmeti.dita@hotmail.com

Tel: 0695398151

 

Durrës

 

N.2

 

18

 

4

ARTA GASHI BUNJAKU Psikologe

Klinike

artagashidb@hotmail.com

Tel: +37745298085

 

Prishtinë

 

N.2

 

54

 

16

DHURATA HASA Psikologe Klinike dhuratahasa@yahoo.com

Tel:0696061908

 

Durrës

N.2  

42

 

14

EDLIRA TAFANI Psikologe

Këshillimi

edlira.tafani78@yahoo.com

Tel 0697318869

 

Durrës

N.2

 

 

60

 

22

EGZONA MALOKU BA

Psikologji

egzona.maloku07@gmail.com

Tel:+38649813743

 

Gjilan

 

N.2

 

18

 

14

ERALBA ZENELAJ  

Psikologe Klinike

abba_zeneli@yaho.com

Tel:0693423759

 

Tiranë

 

N.2

 

30

 

7

ERALDA XHAFA Psikologe Organizacionale eralda.xhafa6@gmail.com

Tel:0697760352

 

Tiranë

 

N.1

 

18

 

4

ESFERE SHERIFI Psikologe Arsimore esferesh@yahoo.com

Tel:+37744527004

 

Gjilan

 

N.2

 

18

 

14

ESMERALDA BIRÇAJ Psikologe në mësimdhënie aldabircaj@hotmail.com

Tel 068845891/0695371322

 

Vlorë

N.2

 

 

72

 

22

FJORELA BROLI Psikologe Shkollore fjori_19@hotmail.com

Tel:0695373796

 

Durrës

 

N.2

 

30

 

9

GËZIME HALILI BA

Psikologji

halili.6@hotmail.com

045-770-777

 

Prishtinë

 

N.2

 

18

 

12

GRACELA MANA Psikologe Klinike-/ Urdhri i Psikologëve Shqipëri gracia_mana@hotmail.com

Tel: 0682152002

 

Tiranë

N.2

 

 

60

 

14

HANIFE KEROLLI Psikologe

Klinike

kerolli_h@hotmail.com

Tel : +37744108805

 

Prishtinë

 

N.2

 

54

 

16

 

IMO ALIKAJ

 

Psikologe Klinike

imoalikaj1@gmail.com

Tel:  0698608921

 

Tiranë

 

N.2

 

30

 

6

 

JUELA ÇELA

(studente)Psikologe Klinike juelacela@gmail.com

Tel :0682000582

 

Tiranë

 

N.2

 

54

 

9

JULIANA DULLA Psikologe

Këshillimi

julianadulla67@gmail.com

Tel: 0699670329

 

Tiranë

N.2

 

 

60

 

14

KRISTJAN HALILAJ BA

Psikologji

kristi92h@gmail.com

Tel:+38649653569

 

Prishtinë

 

N.2

 

30

 

13

LAURETA ROSHI BA

Edukim

lauretaroshi@hotmail.com

Tel: 0695881288

 

Fier

 

N.2

 

54

 

15

LEDIONA BRAHO Psikologe

Klinike

lediona_braho@yahoo.com

Tel : 0698418252

 

Tiranë

N.2

 

 

72

 

22

LIRIJE GRAINCA Psikologe Klinike liriegrainca77@hotmail.com

Tel:+37744649583

 

Ferizaj

 

N.2

 

30

 

7

MIRELA PËRROJ Psikologe Shkollore mirela.perroj@yahoo.com

Tel: 0695304454

 

Berat

 

N.2

 

30

 

10

NËNTORJADA KASEMI Psikologe

Klinike

adakleja34@gmail.com

Tel.0692160000

 

Sarandë

N.2  

72

 

15

 

ROZI DAKO

Ba.

Psikologe

rozidako@yahoo.it

Tel:+393336430791

 

Torino

 

N.2

 

18

 

4

RUDINA KOROMANI Psikologe

Klinike

rudinakoromani@gmail.com

Tel :0672933453

 

Tiranë

 

N.2

 

42

 

8

 

SEVDIE RAMADANI

 

Psikologe Klinike-Shëndeti

sevdamuli@gmail.com

Tel:+377-44-667-178

 

Gjilan

 

N.2

 

18

 

12

VALENTINA TELHAJ Psikologe

Këshillimi

vali_kalemi@hotmail.com

Tel: 0697291744

 

Tiranë

N.2  

72

 

22

XHEMAILE SHQOPA Psikologe Klinike xhemi_tempest@hotmail.com

Tel: 0697760378

 

Durrës

 

N.2

 

42

 

10

 

 

 

 

 

 

Emër/Mbiemër

 

Profili Profesional

 

Kontakt /Email

 

Qyteti

 

Niveli në Emdr

 

Kredite

 

Orë supervizive

Emdr

             
AFËRDITA BANO Psikologe

Këshillimi

aferditakulla@yahoo.com

Tel 0697975965

 

Lushnje

N. 1

+

 

60

 

15

ALMIRA LLAUSHA Psikologe

Këshillimi

almirallausha@yahoo.com

Tel:0693696626

 

Divjakë

 

N.1

 

18

 

4

ANJEZA AVDULI Psikologe

Klinike

dervishi.anjeza@live.com

Tel 0696588072

 

Gjirokastër

 

N.1

 

54

 

11

ARTA LLANA Psikologe

Klinike

arta.llana@live.com

Tel 0685771795

 

Tiranë

 

N.1

 

18

 

0

ARLINDA SHELLA Psikologe Këshillimi-Drejtësi-Ligjore ariselmani@hotmail.com

Tel:0672061333

 

Tiranë

 

N.1

 

18

 

4

DESDEMONA ÇELO Psikologe Klinike destacela@yahoo.com

Tel:0697384470

 

Sarandë

 

N.1

 

30

 

7

DENISA TANKU Psikologe Shkollore-Organizimi tanku.denisa@yahoo.com

Tel:0695540337

 

Tiranë

 

N.1

 

18

 

4

DENISA TOSKA Psikologe Këshillimi denisa.toska93@gmail.com

Tel: 0697616136

 

Berat

 

N.1

 

18

 

0

DORINA MUHARREMI Psikologe

Këshillimi

muharremidorina@gmail.com

Tel 0697572271

 

Prishtinë

 

N.1

 

42

 

2

ELSA KERA Psikologe Kliniciste-Shkollore elsa_kera@yahoo.com

Tel 0672340077

 

Tiranë

 

N.1

 

18

 

0

ELISA VELAJ Psikologe në Institucione elisavelaj@gmail.com

Tel:0696985209

 

Fier

 

N.1

 

30

 

4

ENTELA VANI Psikologe

Klinike

info@albaniatravelvoyage.com

Tel: 0699886408

 

Tiranë

 

N.1

 

18

 

0

ERALDA XHAFA Psikologe Organizacionale eralda.xhafa6@gmail.com

Tel:0697760352

 

Tiranë

 

N.1

 

18

 

4

FIZIOLA QERETI BA

Psikologji

jola.qereti@gmail.com

Tel: 0697564687

 

 

Tiranë

 

N.1

 

18

 

0

 

GRETA TALO

Psikologe

Klinike

greta.mancja@hotmail.com

Tel: 0693576828

 

Tiranë

 

N.1

 

18

 

4

HANA SALIU Ph.D

Psikologe

hana.saliu@unite.edu.mk

Tel: +38907530365

 

Tetovë

 

N.1

 

42

 

8

INES HAXHIMALI Psikologe Klinike ineshaxhimali@gmail.com

Tel: 0684774225

 

Tiranë

N.1

 

 

60

 

12

LEDIANA MARKU Psikologe Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh lediana_marku@yahoo.it

Tel:0686724082

 

Lushnjë

 

N.1

 

18

 

4

LORENA BAJOLLARI Psikologe Shkollor-Organizacional  Psik.Ligjore bajollari13@yahoo.com

Tel: 0682215005

 

Tiranë

 

N.1

 

18

 

4

LORETA MAMANI Dr.

Psikologji-Pedagogji

loretamamani@hotmail.com

Tel:0694640798

 

Gjirokastër

 

N.1

 

18

 

7

MARISELA LAKO Psikologe

Organizacionale

marisela_lako@yahoo.com

Tel :0674013917

 

Tiranë

N.1

 

 

36

 

9

MIRA PREKPERAJ Psikologe

Klinike

mira_prekperaj@hotmail.com

Tel: 0682142650

 

Shkodër

 

N.1

 

42

 

11

ORNELA MERA Psikologe Kliniciste ornelamera@yahoo.com

Tel:069638941

 

Gjirokastër

 

N.1

 

18

 

4

PRANVERA MARTINAJ Psikologe Shkollore pranveraan@hotmail.com

Tel:0696412895

 

Lezhë

 

N.1

 

18

 

4

 

RUDINA PINA

Psikologe Klinike /Urdhri i Psikologëve Shqipëri rudinapina@gmail.com

Tel:0696332733

 

Tiranë

 

N.1

 

30

 

7

 

SILVANA BUSHI

 

Psikologe Klinike

silvana.uka@raiffeisen.al

Tel:0689027865

 

Burrel

 

N.1

 

30

 

9

SHQIPE VITIJA  

Psikologe Klinike

shqipe.vitia@hotmail.com

Tel:+37745690790

 

Prishtinë

 

N.1

 

18

 

7

VJOLLCA JAHAJ Psikologe Organizacionale jahaj.vjollca@hotmail.com

Tel: 0693123957

 

Shkodër

 

N.1

 

30

 

6

YLLJETA KOKOLLI  

Mjeke

ylljetako@gmail.com

Tel :+37744312241

 

Prishtinë

 

N.1

 

18

 

0